Ras-el-Hanout: typisch Marokkaanse mengeling van verschillende kruiden.

Marokkaanse kruidenmengsel met krachtige geur en smaak. 100% natuurlijk en zonder additieven

Ras el Hanout is een typisch Marokkaanse kruidenmengsel en betekent letterlijk 'het beste van de winkel'. Sommige thuis koks noemen dit Marokkaanse kruiden. Het is een natuurlijke mengeling bestaande uit 100% kruiden en specerijen, zonder toegevoegd zout of additieven.

Geeft krachtige geur en smaak

Deze Ras el Hanout is gemakkelijk te gebruiken bij Noord-Afrikaanse couscous of tajines met rijst, kip, lamsvlees, groenten, enz... Het geeft een heerlijke geur en smaak. Ook lekker als rub voor lamskoteletjes op de grill of als marinade voor wild, barbecue of grill.

Recept voor Ras el Hanout:

Ingrediënten

1 el zwarte peperkorrels
1/2 el gemberpoeder
1/2 el komijnezaadjes
2 tl komijnepoeder
1/2 el nootmuskaat
2 tl korianderzaad
1/2 el kaneelpoeder

 

Bereiden:

Meng alle ingrediënten bij elkaar en maal fijn in een vijzel of koffiemolen. Bewaar de Raz el Hanout in een luchtdichte doos.